challisgotlandsmallis

Jul, dop och nyår!

Kategori: Allmänt

Nu har de varit både julafton och dop och imorgon nyårsafton. Vi hade en stressig julafton de kommer inte att hände igen, nästa år ska vi vara hemma de har jag bestämt. Då får dom som vill komma till oss. Annars är vi själva. Men hade en trevlig julafton iallafall och många julklappar till Alicia :) Sen den 27 var de dop som gällde, de gick jätte bra och var jätte fint! Hon fick även massa fina dop presenter. Och ja sen har de varit fullt upp precis som de är framöver, de är någonting varje dag som jag ska göra. Men de blir då inte långtråkigt hemma på de sättet :P Den 1april börjar jag då om att jobba också.

Imorgon ska vi till Jonas och Therese och fira nyår de ska bli trevligt, med god mat och lite gott att dricka och sen säkert lite spel :) <3

Jag bjuder på en bild av Alicia i sin nya AIK pyjamas :) <3 <3 <3 Hon börjar bli så stor våran lill tjej!



Alicia och hennes fina Moster Malinda <3






Alicia och hennes pappa ( min älskling ) på julafton!! <3 <3 <3


Love And Peace <3

Underbart!

Kategori: Allmänt

Idag har jag fått veta att jag och älsklingen snart är egna företagare de blir en utmaning men de ska nog gå bara bra :), Och i helgen blir de att träffa mamma och prata igenom alltihopa, och även fara förbi hos niklas farmor och farfar för att gratta hans farfar på 81-års dagen :) .

På Måndag kommer syrran hem :) Och även Jessie och ulrika kommer och hälsar på mig och lilla Alicia, de ska bli så underbart roligt! Så jag har längtat efter dessa tjejer allihopa <3 <3

Jo i helgen ska vi kanske och kolla på nya förlovningsringar !!! :D :D Niklas ska få bestämma för en gångs skull haha ;)

Och nästa vecka är de julafton och jag längtar verkligen, ska bli kul att träffa alla och även få julklappar, fast roligast att se vad Alicia får och ifall min älskling blir glad för vad han får av oss :)

Sen ska vi fira nyår hos Therese och Jonas de ska bli riktigt trevligt!! Och inleda ett nytt år, jag hoppas 2012 blir lika underbart som 2011 men de tror jag vi ska ju gifta oss :) Och mest troligt flytta !!! :D


Våran underbara krulltott!!! <3

Love And Peace <3

Bild :)

Kategori: Allmänt

Tatuering :)

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Alicia varit till stan en sväng och sen hade vi besök av Elin och Thea, riktigt trevligt :D

Sen gick vi och vila, och glömde bort älsklingen haha tur han tog sig in iallafall. Stackarn :(

Sen har jag tatuerat mig, de blev riktigt fint! På fredag är de älsklingens tur och jag tror den blir lika fin om inte finare ;) Sen nån gång nästa år blir de att göra en stor fin tatuering som de är två hjärtan och rosor så ska de stå mamma och pappa :)

Love And Peace <3

Läkar besök..

Kategori: Allmänt

Alicia har varit på sitt första läkar besök idag, allt vara bara bra med henne och hon hade växt helt efter sin kurva. Hon är nu 58,5 lång och väger 4760g lång och smal :) Men hon följer ju sin kurva så de är inget att oroa sig för!

Jag kan bli så irriterad ibland på vissa grejer, men jag orkar inte ens engagera mig. Bara skita i det, de är de bästa!

Idag har mamma också varit här med oss precis som varje torsdag, de är mysigt åsså hinner jag göra lite!
Längtar så mycket till på lördag då ska vi först ut och äta och sen gå på bio medan Alicia är hos sin mormor :) De ska bli mys att fira våran förlovningsdag.

Just nu ligger gumman och sover och jag sitter här med datan och tittar på AIK-Luleå ;) Hejjar på AIK så klart ;) Älsklingen är på isladan och tittar med sin bror, andré och peter!

Ne nu ska jag göra annat ha de så bra allihopa!

Jessica, snart så ses vi längtan är enorm! Och vi kommer ses så mycket nu under jul, längtar tills vi ska och prova klänningar! <3 Du är bäst!

Syrran du är saknad <3



Love And Peace <3