challisgotlandsmallis

En erfarenhet rikare...

Kategori: Allmänt

De blir man då och då, och jag fick en som jag aldrig kommer glömma men dock vill glömma...

Men ja, finns inte mkt att säga, jag och älsklingen ska börja med GI snart och sådär.. Nu ska han på hockey och jag ska mysa framför tv:n :)

Love And Peace <3

 

......Undra....

Kategori: Allmänt

Mycket man undrar över men de finns inte mkt till svar eller inget egentligen att undra över eller vad säger ni ?

Imorgon är de dop sen hockey sen fest med syrran med flera...Jag känner mig delad.... Många gånger tänker jag tillbaka men inser att de ger inget... Konstigt på julafton när dom kallar min pojkvän för nå gammalt och dom ångrar sig på en gång och de märks när man ser hur mkt pengar han får jämfört med hur mkt mitt ex fick :) Känns riktigt skönt att vi fick julklappar av alla var för sig eller tillsammans allt var underbart :)

Och niklas fick till och med både Julklapp och födelsedags present av conny så han fick 400 kronor på intersport för att han och brorsan är lika kräsna på klubbor till innebandy och hockey haha ;) jag älskar allt som är runt om kring mig !!!! Mina syskon, mina föräldrar, min pojkvän och hans familj är de bästa i hela min värld!!!!C

Nu ska jag fortsätta med de jag höll på med och har riktigt roligt imorgon !!!!

Love And Peace <3

Underbart!!!!

Kategori: Allmänt

Idag har varit en underbar dag har varit lilla julafton hos svärfar med hela den släkten :) Riktigt myspys, och fina julklappar fick man och förlovningspresenter älsklingens mamma var förbi imorse och lämna en förlovningspresent också :)

Jag älskar min Niklas Fjällström mest av allt!!!

Efter jul blir de att kolla om lån för att kunna köpa hus, vi har hittat ett vi vill ha :) såå mysigt !!

Love And Peace <3