challisgotlandsmallis

Fy faan!

Kategori: Allmänt

Har man varit för att fixa tänderna för näst sista gången, tänk att de har tagit 2år att fixa efter misshandeln.. Helt otroligt..

Sen har man varit på banken för att fixa lite inför att starta aktiebolag, de känns som allt går åt rätt håll!

Och till veckan är de fullfart igen, både banken, arbetsförmedlingen, boka tid för att bestämma blommor till bröllopet, boka tårtställningen inför bröllopet, fixa ringarna och massa annat. Oj de är full fart nu hur ska de gå när jag börjar jobba 1 april :P Haha vi får väll se ;)

Ingen lägenhet har de blivit än heller, jag håller på att känna att jag ger snart upp, jag vill bara flytta och de är nu!

Och på söndag är de babysim igen var riktigt mysigt hon trivdes ju som fisken i vattnet så de blir nog bra :) De är ju så himla skönt i varmvattenbassängen ;)

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att älsklingen ska hämta mig för han var ju så smart att han for till sin farmor och farfar för att hjälpa dom med deras tv och tänkte inte på mig som bara ville hem när man är bedövad och har riktigt ont i munnen efter att dom har plågat en....

Lillgumman ligger här i sin bilbarnstol och sover, 3½ månad är hon nu! Tiden bara springer iväg :O

Ne nu ska jag sluta skriva massa onödigt!

Love And Peace <3

Vekorna springer iväg!

Kategori: Allmänt

Gud vad tiden går fort, och vi trodde vi hade hittat en bra lägenhet men tyvärr fick vi inte ens se den så var den såld.. Kändes riktigt tråkigt faktiskt..Men bara att leta vidare!

Nu är bröllops planerna i full gång och är så glad att älsklingen engagerar sig så mycket också!! :)
Längtan är stoor!

Och imorgon är de möte med banken för att fixa de sista inför företaget få se hur de går, men de ska nog inte vara någon fara :) Längtar tills allt är klart och men kan slappna av lite grann..

Sen är de näst sista gången hos tandläkaren för att fixa tänderna de är riktigt skönt :)

Så nu ska jag försöka göra inbjudningskorten klara :)

Love And Peace <3

Vaccination!

Kategori: Allmänt

Förra veckan blev Alicia 3 månader och de betyder dax för vaccination! Så idag har hon fått sina sprutor vilket har resulterat i att hon har gråtit mycket p.g.a värk i benen så nu har hon fått alvedon och somnat skönt de, när mna inte kan trösta henne på nått sätt.. även kollat läng och vikt och hon är nu 62cm och väger 5400g våran lilla ängel, lång och smal, distriktan sa att vi behöver då inte tänka oss för hur mycket mat vi ger henne de är bara och mata ;)

Hade helt underbara dagar förra veckan vi var och prova brudklänningar och tärnklänningar + att älsklingen prova lite snygga kläder så mys, sen på kvällen blev de kött och klyftpotatis med ett gott vin till. OJ så mys! Sen på kvällen åkte Moster Paula till mamma våran och jag, älsklingen, Alicia och "moster" Jessica såg en film och myste på.
Dagen efter steg vi upp och for till Luleå, och gud så mysigt de var att träffa Jessicas familj och bara ha en helt underbart mysig dag. Fällde en tår när vi åkte där ifrån för jag vet att de är länge tills vi ses igen! :( Men mycket att se framemot så bara blicka framåt <3
Jag älskar er <3

Till helgen börjar vi babysim och de ska bli riktigt intressant!
Min familj är helt underbara hur har jag klarat mig utan dom svårt att veta! Jag älskar er hur mycket som helst <3 Kan inte tänka mig ett liv utan er! <3



LOve And Peace <3