challisgotlandsmallis

Sova nu?

Kategori: Allmänt

De ska typ jag göra eller ska se film sen sova för jag ska upp halv sex imorgon och flyga hem :) Men syrran kommer ju hem om två veckor så de blir nice :) Och min älskling kommer om EN dag bara imorgon kvar sen är han hemma :D ÅÅÅh då ska jag aldrig släppa honom ;P

Älskar dig niklas <3

Love And Peace <3

Uppsala :)

Kategori: Allmänt

Igår kom jag till Uppsala de var otroligt kul att få träffa syrran igen :)

Idag har vi varit och shoppat nu sitter jag här och ska kanske försöka städa lite medans hon är på skolan, för att sen dra till några av hennes kompisar och göra mat dricka lite bira och spela nå spel mkt trevligt :)

Fortfarande väääldigt förkyld ganska så slut i kroppen och blir inte bättre av att jag saknar min älskling så ofantligt mycket :( Men nu är de 4dagar kvar sen är han hemma igen :D ÅÅÅÅÅH jag lääängtar så mkt !! Han har iallafall skickat sms varje dag de känns riktigt skönt.

Ne nu ska jag få nått gjort kram på er alla !

Love And Peace <3

Måndag!

Kategori: Allmänt

Man var inte så utvilad imorse somnade klockan tre inatt kunde inte sluta tänka på min älskling jag saknar han såå oerhört!!!
Idag har jag jobbat med linda de var trevligt :) Ska städa och fixa här hemma + packa, sen ska jag på middag hos min svärmor och sen blir det att fara till Linda och sova där så kanske jag sover bättre. Sen imorgon väntar syrran i Uppsala på mig ska bli trevligt att vara där några dagar :) så går tiden kanske fortare!

Jag älskar dig älskling !

Love And Peace <3

:(

Kategori: Allmänt

Jag saknar dig redadn så de gör ont, kommer vara en jobbig vecka detta känner jag redan..
Men som tur är kommer du ju hem till mig igen, och jag kommer vara gladare än någonsin hoppas du får en bra vecka med familjen i turkiet älskling..
Du är den bästa! Jag älskar dig <3

Två dagars jobb och sen Uppsala ska bli skönt att komma till syrran några dagar :)

Love And Peace <3

GodKväll :)

Kategori: Allmänt

Idag är jag inte på topp men tur att min älskling är :)

Imorgon blir en hård dag när två är sjuka så får vi jobba dubbelt så mycket..Om ca två veckor kommer jag till dig syrran!!

Ne nu är de natti Puss!

Love And Peace<3

Älskar älskar älskar!

Kategori: Allmänt

Jag älskar min älskling och hela hans familj med respektive och hela min familj ni är guld värda!!! Ni fattar nog inte hur mkt ni betyder!

Om två veckor åker min älskling till turkiet och jag till Uppsala ska bli trevligt men kommer sakna han massor!

Jag älskar mitt liv just nu!

Till veckan blir de massa jobb och umgås med alex och se på hockey som vanligt :) !

Denna månad då ? ;)

Love And Peace <3