challisgotlandsmallis

En bild :)

Kategori: Allmänt



Här får ni en bild på magen :) Jag tycker den är stor och inte blir den mindre :P Haha men efteråt då ni ;)

Idag ska vi iallafall få främmande av pappa och barnen få se hur de går för dom att cykla hit! Sen efter de så blir de nog städning och tvättning och målning och lite av varje haha :) Visst låter de mysigt? ;)
Sen ska jag se big brother klockan nio alldelens ensam som vanligt för älsklingen ska på innebandyn :)

Ne nu dags att göra något!

Love And Peace <3

Snart vecka 21 :)

Kategori: Allmänt

Oj, tiden går verkligen fort. Igår var vi hos barnmorskan och fick höra bebisens hjärta så mysigt och han visar då att han lever varje dag om inte lite för mycket haha ;P

Om 3veckor åker vi med mamma till uppsala för att hämta syrran men innan vi åker norrut igen ska vi på gröna lund, ska bli kul då kan paula och älsklingen åka karuseller och jag och mamma spela upp pengar haha ;) Sen blir de sundsvall i två dagar :)

Denna vecka har varit tung, har varit mycket jobb!! Men idag ska vi och träna igen, försöker göra de varanan dag! :)

Men de finns en jag stör mig på för att man inte är och tycker som denna tycker är rätt, ne då har man problem jag undrar egentligen vem som har problem jag vågar då stå för hur jag vill ha de och hur jag tycker!! Tänker inte ändra mig för din skull för de och vårat barn kommer inte heller bli som du vill kan jag lova!!

Aja, nu ska jag göra mig klar för denna dag, kolla på ett jobb, träna, fika med mamma och avsluta med grillkväll hos min far :) !

Love And Peace till er alla ! <3