challisgotlandsmallis

Hockey och mys :)

Kategori: Allmänt

Igår var vi på solbacken och handla lite grann blev inte att fara på banken eftersom hon var sjuk :S Så mest troligt bor vi kvar här och då blir de omtapetsering och sen Ikea för massa nya grejer :D

Men idag blir de st'da och sen Hockey med älsklingen, Jonas och pappa :D Sen blir de nog mys för hela slanten när vi kommer hem :)

Mår lite bättre idag men man ska aldrig förvänta sig att de håller i sig :P Nu blir de frukost :)

Love And Peace <3

Illamående..

Kategori: Allmänt

Verkar få leva med de, men idag var de jobbigare än vanligt ville bara vara hemma men de är väll bäst att inte bara ligga heller så har varit och jobba iallafall och sen ska vi och hjälpa mamma och plocka ihop på mässan osv så får vi se sen om jag orkar på de där tupperware partyt men de ska jag nog hoppas Therese ska dit också :D
Sen blir de väll att se slutet på hockeyn iallafall kan man hoppas ;)

Och imorgon ska vi på banken jag håller tummarna :D

Love And Peace<3

FY FAN!

Kategori: Allmänt

Jag ska då ner i vikt när jag har fött detta barn kan jag ju lova, då blir de hård träning som tusan :) Usch inte nöjd just nu men men just nu finns de inte mycket att göra åt den saken :)

Idag är mässa och ikväll så ska jag och mamma på lite middagsmingel :) Trevligt.

Imorgon är de också mässa och sen tupperware partyt eller hur de nu stavas och sådär :)
Var ju och titta på ett hus igår men jag vet inte de var nog inte riktigt vad vi hade tänk oss så vi får helt enkelt kolla vidare få se hur de blir med den saken :)

Ne nu ska jag städa, träna och duscha :)

Love And Peace <3

Ibland...

Kategori: Allmänt

Undrar man ju verkligen hur vissa tänker, men alla gör vi våra val, men ibland kanske man måste lyssna på någon som vet mer om just vissa saker.. Aja jag hoppas de inte går utför för din del iallafall..

Ne nu ska vi fara på Bio och mysa på jag och älsklingen min :)

Love And Peace <3

Måndag 24/1

Kategori: Allmänt

Idag har varit en tung dag, har jobbat och sen när jag kom hem blev de vila i massor, är yr och har värk.

Ska försöka göra mat snart korvstroganoff och bulgur :) Sen blir de nog att ta en tripp på bio med älsklingen, vi har umgåtts väldigt lite förra veckan, så då gör vi nå mysigt idag :)

Imorgon börjar vi halv tolv riktigt skönt och då ska vi ställa iordning för mässan och sådär :) Den här veckan kommer bara springa iväg :D Och på lördag blir de att gå på hockey lääängtar :)

Love And Peace <3

Gravid ;D

Kategori: Allmänt

Helt underbart om man bara fick sova hela nätterna från början iallafall ;) Och slapp på illa morgon och kväll. Men jag är lyckligast någonsin.

Jag har min underbaraste niklas fjällström och om ett tag en underbar bebis :D

Ne nu måste jag äta och sen fara och sitta barnvakt skriver lite sen kanske ;)

Love And Peace <3

Lite bitter..

Kategori: Allmänt

Ja asså jag ska inte skriva ut här helt utförligt men jag gillar nog inte att hon fortfarande finns kvar runt om usch hon har inte fört nått gott med sig alls... Men alla gör ju som dom vill men jag kommer aldrig att vara där hon är igen, tur att man kan välja :)

Till veckan ska jag försöka hinna träffa både Alexandra och Nina ska bli mysigt och sen är de även mässa och middag efter de och sen lite tuperwer party (eller hur de nu stavas). Och lite bank besök osv :) Mkt trevlig vecka.

Ja jag kan inte låta bli att skriva detta nu, Vi ska iallafall ha barn i september jag är dock bara i v.6 ännu så bara hoppas den stannar där ett bra tag till :)
Har bara så mycket värk och svårt att sova och illamående osv, men de tåls väll att börja med de i tid ;P

Ne nu ska jag se Skellefteå - Luleå matchen :)

Love And Peace <3

De är sant ;P

Kategori: Allmänt

Ja Therese de är så sant så :) Vem har viskat i ditt öra då ? ;P Haha

Idag har jag och svärmor varit på stan blev några fynd iallafall vi har haft de riktigt mysigt, men jag har nu så grymt ont i ryggen och knäna att hälften vore nog så nu ska jag bara vila :)

Imorgon blir de kanske lite skridskor om vädret tillåter och sen barnvakt.

Längtar tills älsklingen kommer hem från hockeyn så vi kan mysa :)

Love And Peace <3

Strömavbrott..

Kategori: Allmänt

Ja då är de ju de här med att jag ej sover hela nätter längre och så steg jag upp 5 imorse och klockan halv 6 så blir de strömavbrott roligt eller så inte så då kunde man inte göra något längre.

Nu ska vi snart till svärmot vi ska på stan och roa oss lite :) Ska bli riktigt trevligt :) Och jag fick de jag beställt från ellos igår ååh de är så gulligt :D

Ne nu måste jag sluta

Love And Peace <3

Underbart!

Kategori: Allmänt

Nu har jag bokat in tider för lite olika saker så schemat är ganska fullt fram över ska även ringa och avboka några saker :)

Och snart är de fredag så då ska jag ringa Jessie hjärtat och uppdatera haha ;) Måndagar och fredagar ;) Och på lördag blir de stan med Svärmor ska kolla om man hinner få några pengar innan dess :) För då blir de att handla lite mer små grejer och sen i februari blir de att möblera om lite osv :) Även tänkt att åka till Ikea om nån månad ska önska mig pengar till de när jag fyller år :)

Love And Peace <3

Sömnen...

Kategori: Allmänt

börjar gå mig på nerverna, men de är väll lika bra att vänja sig ;) Idag ska jag försöka städa och tvätta och sådär diska också :) Så min älskling blir lite glad när han kommer hem :)

Sen ska jag kanske hälsa på Therese och barnen :)

Love And Peace <3

Tisdag 18/1 :)

Kategori: Allmänt

Svar till Therese: Jag ska ta över min mammas företag inom ett år eller två så ska gå lite kurser och sådär för att göra det :) Hoppas allt är bra med er :)

Idag har jag varit och hälsat på min farmor och farfar och umgåtts lite och nu är jag hemma och bara slöar ska nog vila ett tag snart som vanligt mitt på dagen nuförtiden :)

Sen ikväll blir de att se hockey :)

Love And Peace <3

 

Blir mycket vilande osv...

Kategori: Allmänt

Imorgon blir de att ta de lugnt och sen fara på Start och prata med dom lite, och sen ringa lite samtal :)

Funderar även på att dona på lite här hemma :) Är ganska så slut så blir nog kanske lite träning imorgon också eller bara en promenad :)

Love And Peace <3

 

ÄNTLIGEN!!!!

Kategori: Allmänt

Ja nu är de bara en timme tills dom kommer och hämtar mig de ska bli kul att åka iväg och göra nått, tänka på nått annat ett tag :)

Imorgon blir de ju mysdag!

Jag älskar niklas fjällström mest av allt !!!!

Love And Peace <3

Riktigt jobbigt..

Kategori: Allmänt

Kan inte sluta tänka, men man måste ju försöka. Har varit hemma idag pga att jag inte mått bra. Älsklingen har varit duktig och jobbat och sen ska han på hockey!

Imorgon blir de att jobba en stund och sen åka iväg till Luleå och se lillsyrran ta tester för att få börja tävla i konståkning, min lilla ängel som inte är så liten längre.

Och på Lördag blir de ju en dag med mamma kolla på lite affärer, fika och bara ha en mysig dag tillsammans för de var ett tag sen.

Love And Peace <3

Väntan....

Kategori: Allmänt

Den är alldelens för låång... Åh nu skulle jag vilja sova några dagar så tiden gick fortare men de är väll bara att stå ut helt enkelt :)

Imorgon är de jobb och på fredag är de Luleå som gäller med lillasyster och hennes mamma :)

Och på lördag blir de att umgås med mamma!!

Love And Peace <3

En stor dag idag :D

Kategori: Allmänt

Så jag har längtat i snart ett år och idag kommer äntligen mitt lilla hjärta till mig Jessica Forsberg :D Så mysigt!! Jag är nästan pirrig i kroppen bara för de hihi :)

Sen ikväll blir de att spela lite spel med älsklingen, Jonas och Therese mycket trevligt :) Och på Lördag åker vi till Malå för att roa oss i backen och sen hockey på kvällen :)

Ne nu måste jag göra mig klar och sådär för att sedan åka till staan och hämta gumman :) 

Love And Peace <3 

åååh jag som hade hoppats....

Kategori: Allmänt

på att mina böcker skulle komma idag men inte de inte då kommer dom väll imorgon..

Jag och älsklingen är riktigt förkylda, känns i hela kroppen.. Men vi ska iallafall till Nickes farmor och farfar och äta och gratta Arvid hans kusin och umgås med dom ett tag för dom åker snart tillbaka till göteborg men vi ska nog hälsa på dom till sommaren :)

Sen ska jag hem och vänta på två små liv som har varit på läger sen i söndag min lilla ängel Malinda och hennes kompis Veronica :) Så ska dom sova här och busa imorgon ;P

Ne nu ska jag försöka göra min klar.

Love And Peace <3

På Måndag...

Kategori: Allmänt

Är de dax på allvar, då ska jag ner i vikt ska börja äta GI och träna för fullt så man är snygg och smal till sommaren :) Toppen!!! Minst tio kilo :)

Ne nu ska jag väll försöka få nån uppmärksamhet av min älskling om de går :P

Love And Peace <3