challisgotlandsmallis

v.11

Kategori: Allmänt

Jag är då glad att illamåendet är till största del borta dock har jag ju åksjuke armbanden på mig hela tiden så de kan ju också vara en fördel :)
Men dock så är tröttheten evig känns de som, men de är väll bara att stå ut :)
Som sagt igår var jag ju ute och promenerad länge med Josefin och sen var jag och åkte skridskor med Älsklingen, Malinda, Jocke, Therese, Jonas och Vincent väldigt trevligt blev ett tag där sen blev de hem och äta och vila.
Idag ska vi till pappa och gratta lillasyster Tove i efterskott hon fyllde 9 i fredags :) Och sen ska vi nog börja med sovrummet lite grann.

Och snart åker vi till uppsala längter riktigt mycket faktiskt ska bli skönt att komma bort :)

Ne nu ska jag vila ett tag och sen ut på promenad.

Love And Peace <3

Lyckligast :)

Kategori: Allmänt

Ja idag ska jag ut och gå med en kompis som ska ha barn två månader före mig :) Ska bli riktigt trevligt och skönt och till veckan ska jag börja simma hade jag tänkt eftersom de är gratis ;) Och sen ska jag göra de tre dagar i veckan :) :)

Sen idag kanske de blir lite skridskor och jag har även funderat på att måla spjälsängen ikväll när niklas är på innebandy bara för att roa mig med nånting :) Ja ska dock städa och tvätta idag som vi inte hann med igår :P

Ne nu är de frukost säger magen så är väll bara att lyssna på de :)

Love And Peace <3

God Morgon :D

Kategori: Allmänt

Idag blir de att fara och titta på ett hus tillsammans med mammsen och sen äta lite lunch tillsammans ska bli riktigt mys :)
Vi funderar även på att hinna åka lite skridskor antingen med dom små eller så far vi kanske själva, men sen ska vi ju med min lillasyster (Tove) på hockey i eftermiddag som hon har tjatat och längtat min lilla snuttegumma :)
Sen blir de nog inte mycker mer gjort en dag som denna kanske städa lite och tvätta lite :)

På Torsdag är de babykväll på barnenshus som jag ska fara på eftersom vi skulle egentligen köpa en sak igår men då sa dom att den skulle bli ännu billigare på babykvällen så ska dit och handla den då ;) Men tyvärr följer inte älsklingen med eftersom de är under hockeyn så mammsen skulle följa med istället :)

Ne nu blir de att göra sig klar !!

Love And Peace <3

Torsdag igen...

Kategori: Allmänt

Tänk vilken dag de var, den går aldrig glömma inte nått på hela den tiden går att glömma tröjan finns kvar teckningen från Thomas finns kvar. Men vars finns tiden för att träffas ? Jag fick ett mail på facebook av lilla Idan idag och tårarna bara rullade på mig då, aldrig har någon beskrivit en så fin vänskap som vi hade så bra som hon. Jag älskar dig min stjärna och kommer alltid att göra <3

Måste ju berätta att jag har varit på inskrivning idag och vi gillar verkligen barnmorskan vi ska ha så de känns bra, och ultaljudet blir den 11 April så nu är de nedräkning ;) De ska bli riktigt underbart :)

Ja men jag kom även på att jag skulle lägga in bilden på kläderna mamma hade stickat :D så de ska ni få se nu ;)


Love And Peace <3

AIK AIK AIK!!!!

Kategori: Allmänt

Idag har vi jobbar som tok som vanligt skönt att mamma är hemma och att hon har tagit tag i en del saker så slipper jag känna mig stressad :)

Sen tog vi de bara lugnt tills vi skulle fara men vi var tvungen svänga förbi örviken också för att hämta och lämna lite saker. Sen blev de hockey först en väldigt bra sådan och sen var de spännande in i slutet men nog fan vann vi nog ;) de är ju AIK SKELLEFTE AIK ;)

Och på torsdag är de inskrivning hos barnmorskankänns väldigt roligt :)
Men nu blir de vila känner att illamåendet kommer tillbaka :/

Love And Peace <3

Kycklingsallad :D

Kategori: Allmänt

de är nästan de bästa jag vet, de är så fruktansvärt gott och de blir de till middag ;) Och dom här armbanden tycker jag nog funkar väldigt bra ändå :) Och ja magen börjar synas redan ;P blir väll som för min mamma, men man vet ju aldrig kan ju lika gärna vara tvillingar trots allt ;P
Idag har varit en lång dag så ikväll blir de bara massa mys, och imorgon kommer mamma hem och då blir de att ha lite jobb snack med henne och sådär om hur vi ska göra med saker och ting, blir säkert bra.

Nu blir de att börja med middagen!! :)

Love And Peace <3

Prover igår, inskrivning på Torsdag :)

Kategori: Allmänt

Jag fattar som inte från början kändes de så verkligt att de verkligen var sant. Men nu känns de inte riktigt så, känns som att jag drömmer mer men igår tog jag iallafall prover, på torsdag är de inskrivningen ska bli trevligt. Och de bästa är att man får simma gratis under graviditeten, de ska jag verkligen göra så mycket jag kan och sen när vi får lön blir de att köpa gymkort så vi kan gymma med Alex :D <3

Igår fick jag nästan 39 graders feber och är jätte förkyld idag har jag ingen feber på morgonen iallafall så jag ska försöka städa lite här hemma och göra någon nytta om man säger så :)

Nu skriker min mage efter mat så de är väll dags att äta något, köpte åksjuke armband igår och jag kan inte riktigt bestämma mig om dom funkar eller ej men de lär visa sig ;)

Ska sätta in en bild senare idag på AIK kläder som mamma stickat åt bebisen :D <3 Dom är skit fina !! Niklas är hel stolt haha ;)

Love And Peace <3

Alla <3 dag igår!

Kategori: Allmänt

Igår var de alla hjärtans dag och när älsklingen kom hem hade han jätte fina blommor och en hjärteask till mig sötnosen min :) <3

Sen skulle vi egentligen mysa men som vanligt så somna jag och sen mådde jag skit dåligt hela kvällen :/ Men vi får ta igen de en annan dag helt enkelt :)

Och idag är inte nå bättre med illamåendet så jag är ledig och ska försöka vila så mycket som möjligt och sen träna lite om jag mår bättre :)

Love And Peace <3

Jag och mina hormoner!

Kategori: Allmänt


Jag kanske har tänkt mer än andra sen jag blev med barn på rädslor osv. Jag har läst på så otroligt och de är så att även om ett barn är planerat eller ej, Så finns alla sorters tankar och känslor där, positiva som negativa.
Min bästa vän just nu är Illamåendet och tröttheten, sen övergår de ibland till oro och ledsenhet.
Och jag beundrar min Älskling för att han står vid min sida stöttar mig i mina gråtattacker och bara håller om mig i mina vredesutrbrott. Om vi inte hade velat detta hade vi inte låtit de hända heller. Våran bebis är efterlängtad och välkommen till denna jord.
Och vet ni jag skiter i om ni tycker jag planerar och gör i ordning och allt för fort, Jag skiter helt ärligt i allt vad ni tycker om vårat förhållande osv. Jag kan bara säga såhär jag har ALDRIG varit lyckligare, och de är helt rätt person som ska bli pappa till mitt barn, vi har helt okej boende och fast jobb båda två så vi har inte dåliga förutsättnignar för att uppfostra ett barn heller.
Niklas blir lyckligare för varje dag som går de ser jag och vare sig de blir en Alice eller en Liam så kommer han försöka få dom att bli sportgalningar..
Ingen lyser upp min värld som han, ingen får mig så glad som han, de blir en del missförstånd och lite sådär pga av att jag är riktigt överkänslig just nu men han är den underbaraste och vackraste människan för mig!

Idag har vi då iallafall köpt tapeterna som älsklingen tyckte vi skulle ha så blir att tapetsera om nån dag till helgen kanske om de inte blir slalom, och sen blir de målning osv, ska nog även beställa allt från IKEA på nån vecka så man får de också, så man får he ut allt gammalt ;P haha

Jag vill att min älskling ska komma hem snart så vi får mysa på alla hjärtansdag och till sommaren firar vi ett år tillsammans. Tiden går så fort tycker jag!

Ne nu ska jag sluta svamla på här!
Vill bara säga att idag känns som en riktigt bra dag och att jag hoppas att resten av veckan får kännas så här underbar också!



Min Värld, Mitt Allt, Jag Älskar dig Niklas Fjällström <3 Solen i mitt liv!

Nu är helgen slut :/

Kategori: Allmänt

I fredags sov brorsans barn Line här de var väldigt trevligt, dock somna jag då snabbare än henne jag är så jävla trött just nu orkar aldrig vara vaken om jag lägger mig i soffan :/

Igår var vi på solbacken med Jonas, Therese, Vincent och Melvin och handlade lite sen köpte vi kinamat och gottade på sedan var de hockey på tv :) Sen blev de film mys med älsklingen!

Idag har vi rensat massor på övervåningen och fixat och donat med barnrum/gästrum och imorgon blir de att köpa tapeter till sovrummet mest troligt.

Och om en eller två månader blir de att beställa en massa grejer från IKEA :) De längtar jag efter!
Men om en månad åker vi till uppsala till syrran min :) Ska bli riktigt mysigt saknar henne massor!!!!

Ne nu är de matdags puss på er !

Love And Peace <3

Hockeylördag :D

Kategori: Allmänt

Idag började inte bäst, ett grymt illamående har jag haft hela morgonen hoppas bara på att de ska bli bättre :)

Ska kanske och grilla lite korv med pappa och dom små lite senare idag :)
Ska snart städa lite här hemma och sen fara och handla lite, i eftermiddag är de hockey och då kommer mamma hit och vi ska äta kräftor ååh jag längtar så himla gott de ska bli ;)
Funderar på att göra nån efterrätt också men vi får väll se :)

Ne nu blir de duschen :)

Love And Peace <3

Niklas Fjällström<3

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit på en riktigt grisig städning men nu får jag inte vara där mera, så imorgon blir de att hjälpa mamma med lite saker :) Sen På kvällen får vi väll se om vi ska hälsa på dom små eller :) Vi saknar våra sötnosar ;) Men på fredag kanske vi ska sova i husvagnen i Malå med papap och barnen för att sen åka slalom/snowboard på Lördag sen är de hockey på kvällen, och På söndag blir de nog att hjälpa Therese och Jonas att flytta om inte annat iallafall rensa skrubben med Jonas grejer :) Så vi kan börja göra om här uppe längtar så :)

Ska tapetsera sovrummet och sen rummet bredvid som ska få bli barnkammaren så länge :)

Mitt liv hade aldrig kunnat bli bättre än så här :D Jag älskar min Niklas fjällström han är mitt allt, stöttar och jobbat på mitt hjärtegull <3

Ne nu blir de att duscha och sen mysa :)

Love And Peace <3