challisgotlandsmallis

Ultraljudet :)

Kategori: Allmänt

Har inte skrivit på ett tag blir inte allt för ofta nuförtiden..

Men i tisdags var vi på ultaljud tror de är de mäktigaste jag gjort hitills i mitt liv. Så fantastiskt att se sitt barn i magen röra sig och gapa och ha sig. Nu känns de bara som en evig väntan på detta så stort efter längtade barn.
Här får ni ultaljudsbilden:


Sen igår var vi en sväg på solbacken och åt lunch med mamma och kollade på vagnarna på barnenshus men jag vill köpa min på babyproffsen känner jag bättre service och trevligare helt klart! Så blir att beställa den nästa vecka :) Även köpa en skötväska kanske om jag kan flörta med min karl ;) När vi komer hem promenerade jag till skelleftehamn för att hälsa på Jonas och Therese med barn, sen kom niklas också åsså fick vi jätte fina byxor till bebisen! :


Idag så blir de att försöka ta sig ut på en promenad och sen färga ögonbryn och måla naglarna och bara tjollra på för att sen åka till min mamma för att äta middag där :) Glömde ju säga att vi var på middag hos svärmor igår jätte trevligt fick jätte god mat. Så jag är typ ännu mätt :P

Ne nu ska jag ta och fixa rätt kläder för att gå ut och röra på sig :)
Ha en underbar dag och påsk! För imorgon är vi också bortbjudna så lär inte bli så mycket mer skrivit denna helg iallafall.
Går in i vecka 19 på måndag :)

Niklas Fjällström jag älskar dig från djupet av mitt hjärta om lite mer än en månad har vi varit tillsammans i ett år :) <3<3

Love And Peace <3

:) :)

Kategori: Allmänt

Fick veta att pappa ska betala våran barnvagn som födelsedagspresent/doppresent :) Happy Face!!
Nu ska vi fara på stan och kolla lite och sen upp på solbacken för att strosa runt en stund och träffa mamma blir kanske en fika med henne också :)

Känner mig lite irriterad men orkar egentligen inte bry mig..

Blir iallafall sjukskriven 25% pga ischias och bäckenbens uppluckring, få se hur de känns :)

Ne nu ska jag skynda mig att byta i tvätten innan vi ska åka.

Ultraljud på Tisdag läängtar så !!

Love And Peace <3

Lördag :)

Kategori: Allmänt

Igår kom Malinda ( Lillasyster ) Och myste och sov över riktigt trevligt :) Sen idag har mamma varit förbi på lite fika och sen blev de att åka till Therese och Jonas för lite Tacos och Hockey :) De var inte igår, men riktigt trevligt var det, får bli oftare!

Känner mig lite besviken på vissa människor och sådär sånna man alltid trodde skulle finnas och bry sig men tydligen inte så ja.. Men men sånt är livet..

Om lite mer än en vecka är de ultraljud som väntar och jag längtar så himla mycket de gör även Niklas :) Äntligen ska vi få se våran lilla bebis :)!!

Ne nu ska vi mysa framför en film ha de så bra!!

Love And Peace <3

Jag vill..

Kategori: Allmänt

åka bort, bara fara på semester men just nu vlir de inge sånt.. Blir att vänta till i början av Juni då blir de att köra ner till Uppsala och mysa där nån dag sen uppåt i landet igen och stanna i sundsvall nån dag och tjollra på en riktigt mys semester med älsklingen mamma och syrran :) Sen längtar jag även till mitten av sommaren då ska vi nog åka till kolmården med pappa + syskonen :) 

Ne nu har vi lunch men snart dags för jobbet igen och jag har sån himla värk att jag blir knäpp men ska till sjukgymnasten på onsdag så då får man ju se vad hon säger :)

Ja ne nu har jag inte tid nå mer..

Love And Peace <3