challisgotlandsmallis

Jobbig dag..

Kategori: Allmänt

Känner mig bara nere idag, tråkigt väder, trött, gnällig unge ne bara försöka se de positivt vi ska på föräldraträff på stigs ikväll. De ska bli trevligt :)

Imorgon är de första läkarbesöket för Alicia, ska bli kul att se hur mycket hon har växt :)!

Längtar så mycket tills vi närmar oss jul, för då kommer Jessica och hälsar på en massa och syrran kommer hem !!!

Ne nu skriker lillgumman så bäst att ta henne :)

Jag älskar min familj <3

Love And Peace <3

Veckorna bara springer iväg..

Kategori: Allmänt

Våran lilla flicka bara växer och växer, man ser hur hon hela tiden utvecklas och lär sig nya saker! De är så himla roligt. Nästa vecka är första läkar besöket och då hoppas jag hon gått upp mer i vikt än vad hon hade gjort sist.

Idag har jag varit hos tandläkarn och han sa att de är fyra gånger kvar och sen är de klart då har jag mina nya tänder. Tänk att de nästan tagit 2år från de jag blev misshandlad till de att jag fått de.

Imorgon ska vi ha trevligt middagsfrämmande av Therese och Andre, äta god mat, dricka gott och spela lite spel. De ska bli riktigt roligt!

Har mycket att se framemot nu framöver, de är tatuering och de är fira 1årig förlovningsdag, och Alicia blir 2månader och de är jul och sen dop. Sen är de dags för att börja planera bröllop, prova klänningar m.m. Livet är helt fantasktiskt!

Jag älskar min familj så otroligt mycket <3



Love And Peace <3

Massa kalas igår :)

Kategori: Allmänt

Igår var niklas först och åkte skridskor på kopparhallen och jag och lill hjärtat bara myste på! Sen bar de iväg till stan för att fira min mamma i efterskott, för hon fyllde 60 i tisdags :) De var trevligt att träffa alla, dock var inte några där pga förkylning men de får bli en annan gång !

Sen for vi iväg till min pappa där dom firade min lillasyster Malina som fyller 11år imorgon ! Tiden går för fort tyckte nyss hon var nyfödd men nu står man här själv med en liten knodd som blir sju veckor på onsdag, de är helt otroligt!

Min familj betyder allt för mig och som sagt snart bröllop och säkert ett barn till inom 2år sen är min lilla familj fullbordad :) Jag är lyckligast i världen, har världens finaste dotter och en helt underbar pojkvän <3

Idag ska man få främmande av Alexandra de ska bli väldigt trevligt men tror jag ska he mig ut på en promenad snart, men har ju faktiskt hunnit träna idag också :)

I lördags beställde vi julklappar så nu är alla julklappar färdiga, de känns väldigt skönt kan jag säga! Slipper man känna stressen över det.

Och den 5 dec ska jag tatuera mig :) Ska skriva Alicia 5/10 2011 !! Längtar.Och just den dagen blir hon 2månader ! :)  Men den 4 firar vi ettårig förlovningsdag så den 3:e blir de att lämna lill gumman för första gången till sin mormor för  då ska vi gå ut och äta :)

Ne nu måste jag göra lite nytta, sköt om er allihopa!


Våran underbara Alicia <3

Love And Peace <3

Härlig dag!

Kategori: Allmänt

Idag hade jag och Alicia en lugn och skön morgon och sen så for vi till stan, förbi jobbet en sväng och sen upp på solbacken för att köpa farsdags present och lite annat smått och gott :) Sen har vi ätit god middag jag och älsklingen och snart ska vi bara mysa på och se film våran lilla familj, men hoppas dock på att lillgumman ska vilja sova lite grann :)

Till veckan är de fullfart men de är alltid roligt, ska få främmande på måndag och sen är det distriktan på onsdag och sen ska jag till stan och äta lunch med fina Rebecka och Meja :) <3

Saknaden blir bara större efter min Jessica!!! Tänker på dig varje dag, önskar du fanns här hos mig och Alicia på dagarna <3

Ne nu ska jag mysa ner i soffan, är ganska så trött efter de att min dotter tyckte att mamma skulle "prata" och "busa" med henne till halv 3 inatt...

Måste bara säga att jag älskar min karl så himla mycket, han är helt underbar. Kan inte tänka mig ett liv utan honom. Längtar efter han bara han far på jobbet. snart firar vi 1-årig förlovningsdag. Men efter sommaren får vi ju börja fira bröllopsdagen istället ;) <3

Våran lill flicka blev 5veckor i onsdags, tiden går alldelens för fort ;) <3



Love And Peace <3

Mycket planer :)

Kategori: Allmänt

Fullt med planer för denna vecka, längtar verkligen till fredag då blir de överraskning till min älskling :) Sen är de ju farsdag på söndag men jag kommer inte på vad jag ska köpa åt honom .. Några förslag?
Idag kommer Moster Malinda på besök och imorgon är de Moster Tove som kommer :) De ska bli riktigt roligt att få vara med dom en och en.. Moster Malou ska också få komma någon dag :)

Men längtan efter "Moster" Jessie är ENORM!!!!! Men snart får hon träffa Alicia hoppas jag <3

Snart ska jag ge mig ut på min dagliga promenad innan man får främmande. Min lill gumma ligger på golvet och pratar för sig själv, Hon är så otroligt underbar och söt. Kan ibland inte riktigt fatta att hon faktiskt är min dotter!!!

Sen längtar jag varje dag efter att börja planera för vårat bröllop men de blir efter nyår ;)



Love And Peace <3

Liten börjar bli stor..

Kategori: Allmänt

Idag har jag promenerat till skelleftehamn för att Alicia hade tid hos distriktan och nu börjar hon bli "stor" våran lill tjej hon är nu 55,5 lång och väger 4260g :) Hon växer så de knakar. Och idag är hon helt utslagen har mest bara sovit vilket är väääääldigt ovanligt för henne.

Just nu sitter jag här med färg i håret och väntar på att de ska bli klart, och imorgon blir de en dag på stan med mamma. Måste köpa inbjudningskort till dopet och även en farsdags present till min älskling! <3

Och när dopet har varit i december så börjar planeringen för bröllopet. Vi ska bland annat och prova klänningar i Januari :)

Vill bara säga att jag saknar min Jessie så otroligt mycket önskar hon bodde här bredvid mig så jag kunde träffa henne när jag ville och så lilla Alicia fick träffa henne, men som sagt om typ en månad så ses vi de ska bli så sjukt underbart!! Du är ovärderlig min bästa vän! Jag älskar dig hjärtat <3

Önskar även att syrran bodde här så vi kunde umgås mer och så Alicia fick träffa sin moster oftare men vad ska man göra bara gilla läget och ta vara på tillfällena man får :) <3 Vi älskar dig <3

Om en månad firar vi ett år som förlovade <3 Niklas du är guld värd för mig <3

Love And Peace <3