challisgotlandsmallis

Inte tid..

Kategori: Allmänt

Precis, jag har inte direkt tid att skriva här nufötiden.. Har så mycket med jobbet och fixa iordning allt här hemma efter renoveringen som säkert aldrig kommer bli klar, snart blir de nog en ny tv och en ny bil och ja de finns så mycket sen ägnas mycket tid till vila också för att gravidkroppen säger ifrån.. Så jag kommer nog bara skriva nån gång då och då när de finns tid..

Ne nu är de hockeyn som gäller igen ;) De enda som visas på våran tv typ haha ;)

Jag älskar dig Niklas Fjällström och jag är så glad att vi snart är en ordentlig familj <3 <3

Love And Peace <3

 

Så himla fint! <3

Kategori: Allmänt

Nu har vi tapetserat nästan halva sovrummet åh gud så fint de blir, jag blev riktigt nöjd går inte att bli annat. Och nu står älsklingen och skruvar ihop skrivbordet så himla duktig han är och jag tänkte skruva ihop ett sängbord sen :)

Jag är så himla lycklig idag, igår var en jobbig dag hade så ont i kroppen att jag grät men tur att de finns andra dagar att se framemot :)

Ne nu ska jag faktiskt fixa lite mer så de blir nå gjort ;)

Love And Peace <3

Snart åker vi !!

Kategori: Allmänt

Åh så skönt nu blir de tapetsering imorgon och på lördag så hoppas man att de blir färdigt, på lördag eftermiddag är de ju hockey så de får man ju inte missa alls!!

Och ikväll kommer grejerna så jag har längtat men de kommer ändå inte bli ihop satt nånting ikväll för den tiden tar hockeyn upp ;P som vanligt nuförtiden ;)

Och på onsdag nästa vecka så åker vi jag läängtar så himla mycket till min underbar syster!!

Ne nu blir de att städa och fixa tvätt, har nyss varit ute och promenerat en timme riktigt härligt och sen blir de simning imorgon bitti :)

Love And Peace <3

 

Bebbemagen växer och gror ;P

Kategori: Allmänt

De kan jag lova, och de går fort, har fått en mage nu som de var läääääääänge sen jag hade , haha tur att man kan fixa de sen när man har väntat barn klart ;)

Jag och älsklingen har slipat och spacklat sovrummet idag får att kunna slipa imorgon och sen tapetsera på fredag våra grejer från IKEA kommer ju imorgon sååå vi har längtat :D

Sen är de ju så klart AIK match imorgon som man inte får missa över huvvetaget :)

Om man skulle försöka ta sig till affären och handla mjölk och bröd så vore ju inte de helt fel heller ;)

Sköt om er allihopa alla saknade och älskade människor !!

Love And Peace <3

YEEESS Äntligen!!

Kategori: Allmänt

Till veckan ska vi tapetsera och fixa eftersom alla våra grejer kommer från IKEA på torsdag kväll riktigt härligt och vore ju kul om man fick sätta ihop allt och ställa de där de ska vara :) Längtar såå mycket.

 Och inte nu på onsdag men nästa då åker vi till uppsala ska bli riktigt rooligt :) Längtar efter dig syster min!!

Ne nu ska jag se klart de jag ser på tv och vänta på min älskling som är på innebandy :) Lagade lyxmiddag åt han idag de var han värd!! Min snuttegubbe älskar dig <3

Love And Peace <3

Skrattretande ;P

Kategori: Allmänt

Jaha, vi kom hem från malå för en timme sen eller nått sånt och jag tar de bara lugnt och ser på hockeyn medans älsklingen är med Jonas på ladan :)

Har haft en härlig dag i malå med pappa och barnen även gårdagen var jätte mysig, men har väll inte sovit bäst men de duger :) Imorgbon blir de nog att ta de lugnt iallafall skulle jag tro.

Sen måste jag bara säga tur vissa kan snacka så jävla mycket skit om en sak och sen vända kappan efter vinden eller kanske de är nått annat.

Ne nu ska jag se hockey mitt älskade AIK!!! Och sen sova ;)

Love And Peace <3

Heeelg :)

Kategori: Allmänt

Igår blev de att inhandla bilbarnstol och resesäng på babykvällen på barnenshus riktigt bra priser var de :)
Sen blev de inte mycket mer faktiskt.

Idag åker vi iallafall till Malå med pappa och barnen, för att åka lite skidor och mysa på som bara den :)
Jag ängtar tills vi åker till Paula men de närmar sig med storm steg, få se om vi börjar tapetsera till veckan eller :)

Love And Peace <3

Mammakväll :)

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat men är riktigt slut och så kom de en tjej på intervju på jobbet eller vad man nu ska kalla de att de blev men hon var riktigt trevlig så jag hoppas de blir bra, bara hon får jobba lite grann.

Nu är vi iallafall hemma och jag funderar på att vila ett tag för är riktigt slut sen igår vet dock inte riktigt varför men de blir så ibland. Sen ska jag på stan för att äta middag med Josefine innan vi ska på stigs på mammakväll, så man får träffa lite fler gravida så man kan hitta på saker tillsammans.

Sen blir de inte mycker mer ikväll imorgon är de ju babykväll så man måste ha mycket energi till det ;)

Love And Peace <3